Meerhovendreef Eindhoven.jpg

Ligging
Het plangebied ligt aan de rand van de jonge wijk Meerhoven/Strijp, de eerste huizen zijn opgeleverd in 1999. De hoofdontsluiting is de Meerhovendreef, met aangrenzend de buurtontsluitingsweg de Heerbaan. Belangrijke elementen in de wijk zijn het openbaar groen en het water. Bezoek het Philips van Lenneppark inclusief kinderboerderij of ga sportief aan (de) slag op de golfbaan. Stap op de fiets naar Park Meerland en bekijk het gebied vanuit een heel ander perspectief vanaf het uitkijkpunt, bezoek het pompgemaal of laat de kinderen spelen in één van de talloze speeltuintjes.

Op fietsafstand van de locatie bevindt zich het winkelcentrum Meerhoven. Je kunt hier terecht voor al je dagelijkse boodschappen. Winkelcentrum Meerhoven drie grote supermarkten: Jumbo, Albert Heijn en Lidl. Tevens vind je er een bakker, een cafetaria/restaurant en diverse winkels voor huishoudelijke artikelen en mode. Bij Primera kun je terecht voor je postzaken. Daarnaast bevinden zich op meerdere locaties ondergrondse inzamelbakken voor plastic en glas.

Bereikbaarheid
‘PUUR – Wonen in Meerhoven’ ligt slechts een kwartiertje bij het centrum van Eindhoven vandaan en is zowel per auto, per openbaar vervoer en per fiets goed bereikbaar. Door de centrale ligging zit je zo op de A2. Vanuit de A2 bereik je zo de A50, de A58 en de A67. Een dagje naar Nijmegen, Tilburg of Roermond is dus zo geregeld! Reizen met Hoogwaardig Openbaar Vervoer (HOV) is mogelijk in Meerhoven. Lopend ben je in 7 minuten bij de halte voor onder andere de lijnen 401, 402 en 403 en kan je op pad naar bijvoorbeeld Eindhoven Centraal of Eindhoven Airport.

Contactpersoon

1
Michiel van der Velden
Projectontwikkelaar
088 - 100 9500

Bel mij terug

Logo Focus Makelaars - aangepast formaat.jpg
 
Robert-Jan Bekkering
NVM makelaar
040-2180078
Stuur e-mail

 

Dennis van Lieshout
Financieel adviseur
040-2922222
Stuur e-mail